Kakebunn
225 g mel
1,5 ts natron
3 ss kakao
1ts vaniljesukker
125 g smør
250 g sukker
2 egg
3dl kefir
Oreokrem
125g smør
330g melis
1pk oreokjeks
1ts vaniljesukker
1ss melk
125g kremost
Topping
500g melis
250g smør
250g lys sjokolade
2,5ts vaniljesukker
2 egg
Fremgangsmåte kakebunn
Pisk godt sammen smør og sukker til det er hvitt og luftig.
Tilsett et og et egg
Bland sammen alt det førre.
Tilsett det tørre og melken vekselvis.
Del røren i to deler, eller stek alt i samme form og del kaken
Bruk 24cm form
Stekes på 180 grader i ca 25 minutt
Bruk 24cm form
Stekes på 180 grader i ca 25 minutt
Fremgangsmåte oreokrem
Pisk godt sammen smør og melis
Tilsett kremost og pisk dette godt sammen
Ha i vaniljesukker og melk
Knus oreokjeksene og tilsett den i resten og bland godt
Fremgangsmåte topping
Pisk godt sammen melis, vaniljesukker og smør til det er hvitt.
Tilsett et og et egg, pisk mellom hvert egg
Smelt sjokoladen i vannbad
Tilsett sjokoladen i resten av røres og pisk godt.
Legg oreokrem inni og utenpå kaka |
Bruk sjokolade toppingen til å laga roser rundt kaken |
Har brukt tipp 1M for å lage rosene |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar