tirsdag 21. mai 2013

17.mai kake


Kakebunn: 

420gram hvetemel 

4ts bakepulver 

250 gram smør (romtemperert) 

5,5 dl sukker

5 eggehviter 

2 ts vanlijesukker/ vaniljeekstrakt 

4 dl melk

forskjellige pastafarger 

Fremgamgsmåte: 


Pisk godt sammen smør og sukker til det er hvitt og luftig.

Tilsett eggehvitene litt etter litt.

 Bland sammen alt det førre.

Tilsett det tørre og melken vekselvis.

Del røren i tre deler, to store like deler, mens en litt mindre.

De like store delene skal farges rød mens den miste delen farges blå

Jeg brukte 22cm form


Stekes ved 180 grader. De rød bunnene i ca 20 min og den blå bunnen i ca 14 min 

Legg lagene oppå hverandre 

Topping 

600 gram melis

100 gram smør (romtemperert) 

250 gram kremost naturell 

Bland sammen smør og melis og pisk deretter inn kremosten til en glatt røre.

Fordel kremen inni og utenpå kaka 

Utsnitt av kaken inni 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar