Ingredienser:
Bunnen:
300g Bitxit kjeks
100g smeltet smør
Kremen:
200g kremost
3dl rømme
3dl fløte
130g melis
1pk gele (2dl vann) godt me sitron eller appelsin
Lokket:
1pk Gele etter ønske
5dl vann
Fremgangsmåte bunn:
Knus kjeksen og tilsett smeltet smør. Fordel dette utover en 24cm form.
Sett i kjøleskapet mens du lager kremen,
Fremgangsmåte krem:
Pisk sammen kremos og rømme. Tilsett relativ kald gele
Pisk sammen fløte og melis.
Så blandes alt sammen.
Fordeles utover kjeksen. Settes i kjøleskapet til det har stivnet (4-6 timer)
Fremgangsmåte lokket:
Lag gele som anvist på pakken. La det bli kladt før du tar det på kaken. Settes i kjøleskapet til det har stivnet.
Når kaken er ferdig bruker du en skarp kniv og skjærer forsiktig langs kakeformen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar