onsdag 8. mai 2013

Ambasadekake


Kakebunn: 

4 egg

2,5 dl sukker

2 dl hvetemel 

1 dl potetmel

50 gram malte mandler

2 ss vann

2 ts bakepulver 

Krem: 

1 egg

1 dl sukker

100 gram kokesjokolade

100 gram meierismør 

0,5 dl kaffe 

5 dl fløte 

Fremgangsmåte bunn: 

Pisk sammen egg og sukker til eggedosis 

Tilsett vann og mandler i eggedosisen

Bland sammen alt det tørre og sikt oppi eggedosisen

Bruk en 26cm form og stek i 1 time på 150 grader 

Fremgangsmåte krem:

Bland sammen egg og sukker til eggedosis 

Smelt sammen sjoklade, smør og kaffe 

Hell sjokolademassen opp i eggedosisen og rør sammen

Pisk sammen fløten og litt sukker 

Gjør slik: 


Del kaken i to deler 

Smør på et lag med kremfløten og et lag med sjokoladekrem


Legg på siste del av kaken og smør på et lag med kremfløte rundt hele kaken

Avslutt med sjokoladekremen på utsiden av kremfløten 

Bør helst bruke et fat med kant 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar