onsdag 8. mai 2013

Indisk kyllingsuppe


Ingredienser: 


- 1 hakket løk

- 2 fedd hakket hvitløk

- 1 hakket rød chili 

- 1ss revet ingefær

- 3 gulrøtter, revet

- 1 eple, revet 

- Ca to ts karri 

- 1 liter vann

- 2 terninger buljong 

-1,5 dl fløte/ kokosmelk 

- 4 stk kyllingfilet 

- salt og pepper 

Fremgangsmåte: 




- Hakk opp løk, hvitløk og chili. Riv opp eple, gulrøtter og ingefær

- Steik kyllingen og tilsett løk, hvitløk og chili. La det surre litt

- Tilsett gulrøtter, eple og ingefær og surr det videre en liten stund 

- I mellomtiden kan du koke opp vann og tilsette buljongen 

- Ta blandingen fra steikepannen oppi gryta og tilsett karri, salt og pepper og la det koke i 10 min

- Tilsett fløte/ kokosmelk og kok i ytterlige 5min

- Smak til med mer krydder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar