Ingredienser:
- 1 hakket løk
- 2 fedd hakket hvitløk
- 1 hakket rød chili
- 1ss revet ingefær
- 3 gulrøtter, revet
- 1 eple, revet
- Ca to ts karri
- 1 liter vann
- 2 terninger buljong
-1,5 dl fløte/ kokosmelk
- 4 stk kyllingfilet
- salt og pepper
Fremgangsmåte:
- Hakk opp løk, hvitløk og chili. Riv opp eple, gulrøtter og ingefær
- Steik kyllingen og tilsett løk, hvitløk og chili. La det surre litt
- Tilsett gulrøtter, eple og ingefær og surr det videre en liten stund
- I mellomtiden kan du koke opp vann og tilsette buljongen
- Ta blandingen fra steikepannen oppi gryta og tilsett karri, salt og pepper og la det koke i 10 min
- Tilsett fløte/ kokosmelk og kok i ytterlige 5min
- Smak til med mer krydder
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar