onsdag 8. mai 2013

Skinkepai



Bunn:


175g hvetemel

75g romtemperert smør

3ss vann

Fyll:



1ss smør

1 hakket løk

100g skinke i små biter

3 egg

1,5dl fløte

0,75dl melk

175g revet ost

krydder


Bunnen:

- Smuldre mel og smør og tilsett vann til en smidig deig

- Bunnen legges oppi en paiform og fordel utover og oppover kantene

- Prikkes med en gaffel

- Forsteik bunnen i 15min i 200 grader


 


Fyllet:
- Bland løk og smør i en skål og sett inn i mikroen i 2min til den blir blank/ myk

- Fordel løken og skinken på bunnen


- Pisk sammen egg og krydder

- Tilsett melk, fløte og ost i eggeblandingen

- Hell over eggeblandingen


 


- Stekes i 200grader i 40min - Midt i ovnen




Serveres gjerne med salat og brød


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar