onsdag 8. mai 2013

Regnbuekake


Kakebunn: 

420gram hvetemel 

4ts bakepulver 

250 gram smør (romtemperert) 

5,5 dl sukker

5 eggehviter 

2 ts vanlijesukker/ vaniljeekstrakt 

4 dl melk

forskjellige pastafarger 

Fremgamgsmåte: 


Pisk godt sammen smør og sukker til det er hvitt og luftig.

Tilsett eggehvitene litt etter litt.

 Bland sammen alt det førre.

Tilsett det tørre og melken vekselvis.

Del røren i 5 eller 6 deler og tilsett farge. Det er enklest å bruke vekt. Jeg brukte 22cm form


Stek hver bunn i 12-15min på 180 grader 


Topping: 

600 gram melis

100 gram smør (romtemperert) 

250 gram kremost naturell 

Bland sammen smør og melis og pisk deretter inn kremosten til en glatt røre. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar